Valea Doftanei

Pensiunea Valea Negrasului


Prezentare

Pensiunea va pune la dispozitie un numar de 14 camere complet utilate si mobilate, dispuse pe cele 2 nivele, din care 4 apartamente cu pat dublu matrimonial + canapea extensibila si 10 camere duble cu pat dublu matrimonial, restaurant cu o capacitate de 60 locuri, crama, terasa, bar, parcare. Fiecare camera are baie proprie cu cabina pentru dus, Tv, cablu Tv, balcon, incalzire centrala, apa calda non stop.

In meniul restaurantului puteti regasi produsele specifice zonei ( cascavea Valea Doftanei, pastrama Valea Doftanei, tuica Valea Doftanei, bulz Valea Doftanei, deliciosul suc din catina cu miere de albine), dar si preparate la gratar, protap sau ceaun, precum si alte produse culinare. Pensiunea se adreseaza tuturor iubitorilor de munte dar si tinerilor si familiior cu copii. Se pot organiza mese festive pentru zile onomastice si team-building. Este locul ideal mai ales pentru petreceri organizate in grup.


Servicii

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, rau in curte, parcare, gradina/curte, spalatorie, room service, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu, bar, restaurant.

Facilitati camere: camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV. Capacitate: 36 locuri in 14 camere.

Pentru inchirierea totala a pensiunii si achitarea unui avans de
50 %, se acorda o reducere de 10 % din valoarea totala.Informatii contact

Adresa: Valea Doftanei, Str. Valea Negrasului, nr. 248B Prahova

Telefon: 0724.703.831

E-mail: dn1paralela45@yahoo.com

Website: www.dn1paralela45.ro