Valea Doftanei

Pensiunea Cabana Haiducului


Prezentare

Izolata cu pozitie privilegiata fiind situata la marginea padurii intr-un loc retras si linistit in apropiere de Valea Doftanei Prahova (Valea Neagra -Dinteasa 6Km drum forestier) Cabana Haiducului ofera o priveliste incantatoare pe toata durata celor 4 anotimpuri, dar mai ales toamna cind frunzele multicolore imbraca padurea intr-o superba mantie ruginie.

Aerul de munte puternic ozonat, padurea reprezinta un refugiu din cotidian, oferind clipe de recreere si relaxare pentru cine isi doreste acest lucru si o adevarata cabana la munte.

Cabana Haiducului dispune de dining, living, bucatarie utilata si 5 dormitoare fiecare cu baie proprie.


Servicii

Aceasta nu este o închiriere; este o oportunitate unică pentru un grup de personae de a petrece în această casă un concediu sau un sfarsit de saptamana relaxant si odihnitor. De zi cu zi, oferim soluţii pe termen scurt nevoilor de locuinte temporare pentru oameni ca tine. Alăturaţi-vă sutelor de oameni care sau bucurat de acest excitant, flexibil, stil de viaţă şi de multe beneficii ale acestei oferte.

Va invitam sa decideţi si să rămâneti cu noi in mediul confortabil şi atrăgător pentru voi - o casă de lux de care va-aţi bucura, la un cost mult mai mic decât v-aţi imaginat. Noi vă tratam ca familia şi ne pasă de nevoile dumneavoastra. Ne străduim să rămâneti de la noi cu o impresie placuta si plina de recompense. Dacă aveţi un sentiment de aventura, si plăcerea să trăiti clipe de neuitat într-o zona mirifica, aceasta poate fi ceeace te intereseaza! Vizitaţi-ne si sigur ve-ti reveni.


Informatii contact

Adresa: Valea Doftanei, Prahova

Telefon: +40.722.229.037

E-mail: office@cabanahaiducului.ro

Website: www.cabanahaiducului.ro